PUBLICITAT

Avui comencen els canvis per millorar l'andorra.ad

  • Augmenta la capacitat de la bústia, fins a una giga, i la seguretat
L. F .M
ESCALDES -ENGORDANY

Periodic
El director de màrqueting d'Andorra Telecom, Carles Casadevall, ahir. Foto: TONY LARA

Andorra Telecom ha invertit 400.000 euros en la millora del correu andorra.ad després dels diversos atacs de hackers i les incidències patides el passat estiu. Per aconseguir aquesta millora, s'ha d'efectuar una migració de la plataforma que, segons va explicar ahir el director de Relació amb el client i marquèting de la parapública, Carles Casadevall, es farà amb dues fase. La primera comença aquesta nit amb la migració de les bústies i el procés finalitzarà diumenge. Casadevall va assegurar que els 13.000 usuaris no es veuran afectats i podran enviar i rebre correu durant tot el procés; l'única cosa que alguns podran trobar a faltar fins al màxim d'un parell de dies serà l'històric, que s'anirà migrant al llarg de tot el dissabte.

Des de la parapública van informar que fins el dia 1 estarà bloquejada la possibilitat de crear nous comptes.

LES MILLORES / La millora que més va destacar Casadevall és el ja anunciat augment de la capacitat de la bústia, que passa de 50 Mb a 1 GB; també es millora el protocol de seguretat i s'incrementen les funcionalitats de gestió,i configuració (calendari, estil de lletra, etc). Finalment, el director de màrqueting també va mostrar el nou web d'accés amb «un estil més corporatiu». Uns canvis que «signifiquen una major eficiència del servei».

Casadevall també va fer ahir un balanç positiu dels nous forfets Mobiland, amb més de 800 nous usuaris en tres setmanes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT