PUBLICITAT

El PS critica el retard en les obres sortint d'Escaldes

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, David Rios, ha presentat una bateria de preguntes per ser respostes per escrit per l'Executiu, en les que posa en relleu «el retard, la passivitat i la manca de transparència del Govern» al voltant del projecte de construcció d'una rotonda i un pont sobre el riu Valira del Nord a la sortida d'Escaldes-Engordany. Els socialdemòcrates van lamentar ahir que «el Govern de les rotondes» té totalment abandonada «una obra llargament reclamada per l'actual cap de Govern quan exercia de cònsol».

A més, afegeixen que el retard en l'execució dels treballs està provocant «una extraordinària molèstia als veïns i vehicles que han de circular per aquest tram, inclosos els turistes». En aquest sentit, van indicar que es tracta d'una altra «obra faraònica de 3,5 milions d'euros» i van lamentar «el sobrecost generat pel retard».

Pel que fa a l'estat actual de l'obra i a la seva la finalització, Rios va demanar explicacions sobre els motius de l'aturada així com del termini i l'import total previst pel seu acabament.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT