PUBLICITAT

L'Executiu defensa la feina de la direcció del centre penitenciari

L. F. M.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El centre penitenciari Foto: TONY LARA

«No sé com valorar com és una dictadura perquè no l'he viscut mai», tanmateix,el ministre portaveu, Jordi Cinca, sí va assegurar que des del Govern no troben «cap sentit» en què els agents penitenciaris valorin la direcció de la Comella com «una dictadura».

Cinca va explicar ahir que la direcció de la presó dirigeix «un cos jerarquitzat i mecanismes d'actuació molt formalitzats», i malgrat això, «hi ha mostres de que hi ha diàleg» i que «les reivindicacions han anat prosperant».

De totes maneres, Cinca va recordar que tenen una Llei del cos del 2007 i que pel que no hi queda regulat, hi ha la Llei de Funció Pública, i va afegir que «no és per falta de reglament que no tenen garantida la reivindicació dels seus drets».

TRANSPORT SANITARI / El ministre portaveu va parlar ahir també del transport sanitari. Cinca va explicar que tenen damunt de la taula diversos estudis encaminats a redistribuir el transport sanitari i va recordar que els objectius d'aquesta reforma és «millorar-ne el servei» i el de «fer-lo més econòmic».

L'anàlisi que s'està duent a terme l'estan fent de forma conjunta els ministeris de Salut i d'Interior «redefinint quin paper han de jugar cada un dels agents» que presta el servei: el SAAS, les empreses privades, els Bombers i la Creu Roja. Cinca no va entrar a valorar si la redistribució afectarà a l'externalització d'una part d'aquest servei, però va assegurar que «en pocs dies o setmanes tindrem una proposta».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT