PUBLICITAT

Ordeig afirma que l'Esplai de la Gent Gran és irrenunciable

EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

El grup municipal del PSC-Progrés a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell afirma que cal mobilitzar tots els esforços necessaris per tal d'evitar el tancament de l'Esplai de la Gent Gran, després de les notícies aparegudes en diferents mitjans que posaven en dubte la seva continuïtat.

En un comunicat, el portaveu del grup municipal del PSC-Progrés, Òscar Ordeig, afirma que «la feina de l'Esplai de la Gent Gran és imprescindible i no hi renunciarem. Ja ens hem posat en contacte amb l'Esplai per tal d'ajudar en tot allò que asseguri que l'Esplai continuï obert».

Ordeig segueix afirmant que «no es tracta només d'un equipament públic, sinó d'un espai de dinamització i cohesió social. Cal que tothom ajudi per tal de poder renovar la junta directiva i assegurar que aquesta entitat, amb 900 socis, segueixi creixent».

Progrés afirma que el context actual no pot servir d'excusa per eliminar serveis públics essencials, ja sigui des de l'Administració pública o des de fundacions privades que donen servei públic.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT