PUBLICITAT

El tanatori d'Encamp li costarà al SAAS 3.500 euros mensuals

  • Martí es compromet a solucionar el problema de l'aparcament
EL PERIÒDIC
ENCAMP

El Comú d'Encamp va aprovar ahir el conveni pel qual se cedeixen les sales de vetlla del tanatori de la parròquia al SAAS durant un any a canvi de 3.500 euros mensuals. El cònsol d'Encamp, Jordi Mas, va assegurar que en una conversa amb el cap de Govern, aquest es va comprometre a buscar solucions per ampliar l'oferta d'aparcament a la zona parlant amb els propietaris. Mas va afegir que el conveni és prorrogable si les dues parts estan d'acord, tenint en compte que des del SAAS li van comunicar que no saben quina durada tindran els treballs de millora ni quina afectació tindran les obres que s'estan realitzant al costat de l'hospital. Des de l'oposició, els dos consellers van compartir la proposta, tot i que Joan Sans es va mostrar preocupat per si els ciutadans tindran prioritat a l'hora d'utilitzar les instal·lacions. El cònsol va indicar que no s'ha establert una prioritat expressa per a ningú, però que des del SAAS s'ha garantit que les instal·lacions podran donar el mateix servei que es donava des de l'hospital, informa l'ANA.

El conveni entre el SAAS i el Comú d'Encamp per la cessió del tanatori va ser aprovat per unanimitat, tot i que l'oposició es va mostrar preocupada per les dificultats que hi pugui haver a l'hora d'absorbir tot el servei que fins ara es realitzava a les instal·lacions de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Mas va explicat que Antoni Martí li va garantir que no hi hauria problemes de capacitat, i que també es va comprometre a buscar una solució per ampliar l'oferta d'aparcament a la zona.

Pel que fa a la durada del conveni, aquest és d'un any prorrogable, ja que Mas va assenyalar que el SAAS no sap quina durada tindran els treballs de millora del tanatori de l'hospital, com tampoc l'afectació que puguin tenir les obres que s'estan duent a terme a la zona del Falgueró i quin perjudici comportaran per al tanatori nacional.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT