PUBLICITAT

L'Andorra obre la Lliga de l'ascens a Solsona

R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

El FC Andorra obre aquesta tarda a partir de les 16.00 al Municipal de Solsona la nova lliga de la Primera Territorial, on és una temporada més en el grup 5. Amb tot, aquesta serà la temporada de l'ascens perquè canvien les categories, tot i que el club andorrà té tota la intenció de ser el líder al final del campionat regular per obtenir un doble ascens.

Els andorrans tenen un primer rival complicat, ja que el Solsona sempre és un equip que lluita per estar en la part alta de la classificació. Ara bé, el ben cert és que el bloc que ha format l'entrenador Richard Imbernón és de tantes garanties com per pensar en una victòria. Tot i això, Imbernón recorda que "mai" l'Andorra ha guanyat a Solsona "en les dues últimes temporades". El tècnic andorrà té previst sortir amb un onze inicial ple de les novetats d'aquesta pretemporada, tot i que algun dels nous jugadors iniciarà la campanya en la banqueta. Amb tot, Imbernón destaca que la lluita és la d'un equip que aspira a tot aquesta campanya.

Imbernón compta amb tots els seus homes en plenes condicions, a excepció de Joel, que continua amb la seva recuperació d'un esquinç de turmell.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT