PUBLICITAT

Diversitat d'ofertes amb futbol, rugbi, vòlei i neu

  • Tenim CVA, FCA, VPC, Lliga de futbol, El Dorado, G.Series i Km. llançat
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Pequenho, amb el CVA al 2010 Foto: TONY LARA

Ens espera un cap de setmana d'aquells complerts, en el que la diversitat d'esports que hi ha al Principat no s'acaba. Només el Sant Julià de futbol sala no juga a casa. Sí que ho faran el CV Andorra, el FC Andorra, el VPC i la Lliga Nacional de futbol. Completa l'oferta d'aquests dos dies els esports de neu d'El Dorado, les G.Series BPA i el Quilòmetre llançat. Per no dormir.

VÒLEI - Pequenho torna per jugar contra el líder

Després de tanta desgràcia en els darrers mesos del CVA, amb les lesions i la marxa de De Amo, arriba una bona notícia per a Lluís Hillaire. El central brasiler Pequenho torna a l’equip tricolor per acabar amb la desastrosa ratxa de nou derrotes consecutives i ho estarà disponible des d’avui mateix per jugar contra el líder i invicte CAI Terol. A les 19.00 hores, al Poliesportiu.

FUTBOL - El FCA, sense Juli i es reprén la Lliga

El FCA,en zona de promoció de descens, rep avui a Aixovall (16.00 hores) el tercer classificat, el Viladecans, amb la baixa d’un Juli Sánchez que ha de complir quatre partits de sanció per agredir un rival en el partit de la setmana passada a Poblet (1-1). D’altra banda la lliga a Primera es reprendrà demà després de l’aturada nadalenca i les primeres rondes de la Copa, amb un duel d’alt voltatge a les 12.00h a Aixovall entre el líder Lusitans i el tercer, el Sant Julià, que està a tres punts. A Alàs hi ha el FC Santa Coloma-Ordino, i per acabar, a les 16.00 el Principat-Encamp i a les 18.00 el UE-Inter d’Escaldes.

RUGBI - El VPC rep el Cazères en partit ajornat

Demà és un dia propici per al VPC de retallar diferències amb la part alta de la taula ja que rebrà el Cazères (15.00 hores, Camp del Consell) en partit ajornat de fa dues setmanes. El rival té la peculiaritat de ha tret més punts a domicili que a casa, on ha jugat els darrers quatre partits i n’ha perdut els tres últims. 

FUTBOL SALA - El CE Sant Julià visita un Salou en ratxa

El CE Sant Julià, que ha guanyat els dos últims partits, visita demà la pista del Salou (12.00 hores), equip que ha sumat 19 dels últims 24 punts.

Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT