PUBLICITAT

Xerrades dedicades als trastorns de l'aprenentatge

EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

L'Escola de Pares de la Seu d'Urgell obre avui un cicle de quatre xerrades dedicades a diferents trastorns de l'aprenentatge, incloses en el programa de xerrades per aquest curs 2013-2014.

Aquestes xerrades, que són obertes a totes les famílies alturgellenques, tenen com a objectiu sensibilitzar i donar a conèixer quins són els trastorns d'aprenentatge més freqüents, informar i orientar als pares sobre les pautes i recomanacions més adequades en cadascun d'ells.

La primera xerrada amb el títol Introducció als principals trastorns de l'aprenentatge tindrà lloc avui a les 19.30 hores a la Biblioteca Sant Agustí, a càrrec de la neuropsicòloga Sandra Navarro.

La següent d'aquest cicle serà el divendres 21 de març, a les 19.30 hores, amb una xerrada sobre el TDAH a càrrec de Susanna Forné, neuropsicòloga, i Meritxell Pinyol, psicopedagoga.

La següent serà dissabte 5 d'abril, a les 11 del matí, sobre discalcúlia i trastorns de la coordinació motriu, a càrrec d'Anna Sanguinetti, neuropsicòloga UTAE.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT