PUBLICITAT

L'eslàlom examina Gutiérrez per tancar els Jocs Olímpics

  • La cursa començarà amb la primera mànega a les 13.45 hora andorrana
EL PERIÒDIC
SOCHI

Periodic
Mireia Gutiérrez, durant el gegant dels Jocs Olímpics Foto: AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI

Ha arribat el moment per a Mireia Gutiérrez de demostrar la seva qualitat en l'eslàlom. Avui tanca la participació als Jocs en l'especialitat que més domina. La competició serà a la tarda, perquè la primera mànega s'iniciarà a les 13.45 hora andorrana, les 16.45h a Sochi.

L'andorrana disputarà la cursa amb el dorsal 47, d'un total de 88 corredores que hi haurà a la sortida. La primera mànega serà a les 13.45h d'Andorra i la segona a les 17:15h, hora del Principat. Gutiérrez ha disputat en els Jocs la supercombinada on va ser 18a, i el gegant que no va acabar.

AGRAÏMENT DE MARÍN / A través de la seva pàgina de Facebook, Lluís Marín va agrair ahir les mostres de suport que ha rebut després de la desfeta dels Jocs. «Hi ha moments a la vida que són especials per sí sols. Per a mi com atleta, tot i no voler donar massa importància als Jocs, és un d'aquests moments especials. I com tots els que estem aquí esperem que sigui màgic, malauradament som molts els que ens esforcem i pocs els que o consegueixen. Per això mateix vull agrair de tot cor el vostre suport i els vostres ànims, ja que són molt importants i m'omplen d'energia per seguir endavant». L'andorrà hi va afegir: «Vaig començar aquest esport per pur plaer, m'ha aportat moltíssim i és que tot sovint ho perdo de vista, quan realment es l'essència, divertir-se amb el que fem». De la mateixa manera, Marín va animar els companys Kevin Esteve, Joan Verdú i també el rider DanI Fornell, «tres màquines», va dir, que han de superar diverses lesions.

RAMÉNTOL, 38A A COURMAYEUR / Sara Raméntol va acabar ahir 38a (dorsal 61) en el gegant FIS de Courmayeur (Itàlia). El seu temps va estar a 4,44s de la vencedora, la italiana Anna Hofer (1min 47,05s).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT