PUBLICITAT

Favre: «L’ajut no perilla, sigui quin sigui el tipus de gespa»

  • La UEFA no prendrà mesures tot i que recomana un híbrid i el Govern té clar que posarà artificial
EL PERIÒDIC
escaldes-engordany

web11

Favre i Cerqueda, en una visita de la UEFA a l’Estadi Nacional.

La UEFA ha trigat uns dies, però finalment s’ha pronunciat sobre la polèmica generada per la gespa del futur Estadi Nacional, publicada per EL PERIÒDIC D’ANDORRA el 13 de febrer passat. La qüestió és que el Govern té previst posar-hi gespa artificial tot i que la UEFA va venir a principis de mes a Andorra expressament per fer-li canviar d’opinió, recomanant que fos gespa híbrida, en un 15% artificial i un 85% natural.
La persona de UEFA implicada en les obres, el coordinador d’estadis i de seguretat, Thierry Favre, va assenyalar ahir a aquest rotatiu que «tots els compromisos» seran respectats, «inclòs el dels dos milions d’euros» que ha d’aportar el màxim ens continental a la Federació Andorrana de Futbol per ajudar a costejar l’Estadi Nacional.
Favre admet que hi ha «disparitat d’opinions» en l’assumpte de la gespa però que no es ficarà en la decisió final: «Recomanem l’híbrid sota l’empar d’un expert [Alan Fergusson] perquè per les condicions del sòl i el clima és millor. A més sabem que el rugbi també prefereix aquest, però el que volem és que es faci l’Estadi, el Govern d’Andorra està treballant bé i entenem que el camp ha d’estar d’acord amb les necessitats dels usuaris». 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT