PUBLICITAT

El BCA té a tir igualar el seu rècord de triomfs seguits

  • Si venç avui al Lleida, s'allunyarà més de Burgos o Palència, que s'enfronten
I.MOURE
ANDORRA LA VELLA

La famosa derrota a la pista del Corunya que va generar les piulades de Francesc Solana al twitter –«no hem tingut ni respecte, ni humilitat, ni treball, ni equip , son valors que et fan guanyar» i «podem guanyar o perdre però respectant al contrari, jugant i treballant com un equip»–, va ser precisament l'últim partit que va perdre el River MoraBanc. Des d'aquell 13 de desembre –fa més de dos mesos– no ha parat de guanyar. La final de Copa i els vuit partits de Lliga que ha disputat. Això vol dir que està a un partit d'igualar la seva millor ratxa de victòries consecutives a l'Adecco Or, aconseguida la temporada passada entre les jornades 14 i 22, i es pot aconseguir avui en el partit a casa davant el Força Lleida, a les 21.00 hores.

Fa tota la pinta de què l'equip tricolor estigui travessant el seu millor moment, tot i que Joan Peñarroya no ho veu així: «Estem en un bon moment però en la mateixa línia que hem mostrat tota la campanya». Frase que no dóna peu a cap tipus de relaxació al vestidor i reforçada amb la descripció del rival: «Tenim present el duel de la primera volta, en el qual la nostra posada en escena no va ser bona contra un equip que sempre comença endollat, com motos... Quan ens vam adonar teníem el partit coll avall i hem d'evitar això. És un rival intens, amb ritme, agressiu i ràpid en atac.».

PROBLEMA AMB ELS BASES / Només cal fer un cop d'ull a la classificació per veure que l'equip tricolor és més rival de sí mateix que el Lleida. I en aquest aspecte hi ha un problema: Èric Sánchez té problemes físics i no hi ha més bases que Dani López, a qui encara li falta rodatge. Sembla que Navarro tornarà a tenir protagonisme en la direcció d'orquestra.

¿UNA ALTRA JORNADA RODONA? / Peñarroya va admetre la setmana passada que havia estat una jornada rodona, ja que a la victòria del BCA a Palència es va ajuntar la derrota del Burgos a Melilla. La distància sobre el segon i el tercer s'incrementava. Avui serà impossible repetir, però també pot ser un gran dia, ja que hi ha un Burgos-Palència. Si el River MoraBanc guanya donarà un altre pas de gegant cap a l'ascens directe. O quedaran el segon i el tercer a tres punts, o es mantindrà a dos del Palència però descartarà al Burgos –quedaria a quatre– de la lluita pel lideratge, a falta de set jornades perquè acabi la fase regular. «No estic per analitzar el que facin els altres», va indicar al respecte Peñarroya. «L'únic fiable ara és que nosaltres guanyem cinc partits», va reforçar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT