PUBLICITAT

L'informe diu que el propietari de l'empresa és Xavier Surana

  • L'Executiu acorda tirar endavant la nul·litat de l'adjudicació
L. F. M.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El ministre de Justícia i Interior, Xavier Espot, amb Jordi Cinca, ahir. Foto: TONY LARA

El ministre d'Interior, Xavier Espot, va explicar ahir que en base a l'informe inicial sobre el cas de l'adjudicació del subministrament d'uniformes i material per a la Policia a l'empresa XS Equipaments, el titular del qual és el pare dels sostoficial i expresident del SIPA Xavier Surana, «hi ha elements objectius que demostren que el real propietari del comerç no és qui figura com a titular administratiu, sinó el fill del mateix», és a dir, l'excap del GIPA.

Tal i com va recordar ahir l'Executiu, això va en contra la Llei, ja que aquesta assenyala que no pot contractar amb l'Administració el personal al seu servei. Així doncs, la «manca de legitimació de l'empresa adjudicatària», va portar ahir al Consell de Ministres ha acordar la incoació d'un expedient administratiu per declarar la nul·litat de ple dret i la revocació de l'acord d'adjudicació del subministrament de material d'uniformitat i equipaments de seguretat per al Departament de Policia realitzat el passat mes de desembre.

Espot va explicar que posteriorment la part afectada podrà fer les seves al·legacions i el Govern decidirà si arxiva l'expedient o no. Després queda oberta també la via judicial.

El ministre va reconèixer que en l'adjudicació hi ha hagut «manca de comunicació» entre les diverses persones que la van dur a terme i que «caldrà millorar en aquest sentit perquè no torni a passar». 


Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT