PUBLICITAT

Encamp reclama impostos i taxes per 880.000 euros als contribuents

  • La llista d'empreses i persones deutores es publica al BOPA
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) va publicar ahir dimecres la llista de persones i empreses que deuen diverses taxes i impostos al Comú d'Encamp corresponents als anys 2012 i 2013 i per les quals comença el període de constrenyiment, és a dir, que ja ha transcorregut el termini de pagament voluntari. L'import pendent de cobrament ascendeix a prop de 600.000 euros.

A més, a aquesta xifra se li ha d'afegir uns 280.000 euros també pendents de cobrament però que encara estan dins el període de pagament voluntari, i que també apareixen publicats al BOPA d'aquest dimecres. En aquest cas corresponen a l'any 2013. Aquestes xifres no són definitives ja que poden existir altres deutes no comptabilitzats.

A partir d'avui dijous però, els qui apareguin a la llista tenen un mes per pagar els deutes. Si no es fa efectiu el pagament, el Comú presentarà davant de la Batllia la demanda d'execució sobre els seus béns, en la quantitat necessària per cobrir el deute, incrementada pels recàrrecs, que serà d'un 20% a més dels interessos legals.

D'altra banda, el BOPA també va publicar la llista de les persones i empreses per a les quals comença el termini de pagament voluntari dels deutes pendents. En aquest cas, l'import ascendeix a 280.000 euros i els qui apareguin a la llista tenen un mes per fer efectiu el pagament.

Si en aquest temps no ingressen l'import especificat, una vegada vençut el termini de pagament en període voluntari, quedarà iniciat el període de constrenyiment, amb la meritació del recàrrec i interès legal.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT