PUBLICITAT

Mujal: «No puc renegar de Robert, seria renegar de mi mateix»

  • «És una oferta que no es pot rebutjar», assegura el nou director
C. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Mujal, a la ràdio. Foto: EL PERIÒDIC

El nou director de RTVA, Xavi Mujal –que seguirà sent el cap d'informatius–, va assegurar ahir que està «agraït» a Francesc Robert i que no pot «renegar d'ell, ja que seria renegar de mi mateix», en el sentit que el d'RTVA és un projecte «que vam encetar junts».

Mujal va recordar que ell va tornar a la televisió pública «no perquè m'hi posés cap polític sinó de la mà del propi Robert», i que per aquest motiu «li estic molt agraït».

Pel que fa a la nova etapa que enceta, va dir que es mantindrà la línia seguida pel seu predecessor ja que s'ha fet la feina ben feta, tenint en compte que Robert va presentar recentment al Govern uns resultats pressupostaris del 2013 «d'equilibri», el qual és una mostra que es tracta d'una televisió «sanejada». Mujal va assegurar que RTVA «no està endeutada» ja que el Govern hi va fer una injecció important d'euros. «Quan algú saneja un ens és per donar-li continuïtat», va manifestar, assegurant que el propi cap de Govern, Toni Martí, li va confirmar que confia i vol que el país tingui una televisió pública.

D'altra banda, el nou director de l'ens televisiu va explicar que l'oferta se li va fer durant el cap de setmana, i que li va ser impossible dir que no. «És una oferta que no pots rebutjar», va assegurar, «com a periodista andorrà, si el cap de Govern t'ofereix aquest càrrec, o dius que sí o has de marxar del país».

Mujal va reconèixer que tot el procés des que es van iniciar les polèmiques declaracions de Robert al programa de Catalunya Ràdio qüestionant la figura dels coprínceps ha estat «traumàtic» i «s'ha allargat excessivament en el temps». 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT