PUBLICITAT

Moreno vol intentar rebaixar el nombre de jubilacions voluntàries

  • Espot diu que caldrà fer un concurs per escollir nous oficials i caporals
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto:

Ahir al matí va jurar el càrrec la nova direcció del Departament de Policia, després que la setmana passada el Govern cessés l'anterior pel cas de les escoltes. Després del jurament, Jordi Moreno va passar a ser el nou director de la Policia, i Jordi Torres i Bruno Lasne directors adjunts. Moreno va explicar la seva intenció de «parlar amb els companys» per «intentar rebaixar el nombre de demandants d'aquestes jubilacions», segons va informar l'ANA.

El nou director de la Policia també va explicar que «el Departament haurà de preparar una nova convocatòria d'agents de Policia per l'any vinent, per poder cobrir les seves baixes si aquestes tiren endavant».

El ministre de Justícia i Interior, Xavier Espot, va dir ahir que «dos dels que ja han demanat les baixes voluntàries tenien càrrecs i comandaments» i que «després del concurs que s'està duent a terme per a nous agents de Policia, potser caldrà fer-ne un altre per escollir els nous oficials i caporals». Espot creu que aquest concurs podria fer-se d'aquí a un sis mesos.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT