PUBLICITAT

Un concursant va recollir ahir fins 4 quilos de bolets

  • Nou parades i vuit restaurants participen en la fira que s'estrena amb alta participació
P.G.
LA MASSANA

Periodic
Organitzadors i representants comunals, ahir. Foto: TONY LARA

Encara no és temps perquè falten uns dies per tal que els bolets donen la cara en el camp. Tot i això, i en poc menys de quatre hores, un dels vuit inscrits en el primer concurs de boletaire de la Fira Mercat del Bolet d'Arinsal, va poder recollir fins quatre quilos de bolets. Guillem Núñez va ser el que va guanyar el premi per més bolets collits. La resta van tenir nom femení. Raquel Puertolas va guanyar el guardó al bolet amb més pes per un pabràs que pesava fins 900 grams, i Anna Àlvarez es va endur el premi al bolet de disseny més bonic, gràcies a un cep que reunia unes característiques especials.

Tot i no ser una nombrosa participació, des de l'Associació de Promoció Turística d'Arinsal i Erts, APTAE, estan satisfets per ser el primer concurs en aquesta tercera edició de la fira. El mercat disposa de nou parades i la participació i assistència del públic és bona. Així ho va confirmar ahir, Toni Coromines, president d'APTAE, qui va manifestar que la fira "s'està consolidant perquè el mercat cada any creix poc a poc tot i que el pas per la duana no afavoreix la participació de més boletaires d'altres llocs com Berga, i a més a més, perquè la implicació dels restaurants en aquest esdeveniment també va en línia ascendent", va dir. Així fins a vuit restaurants d'Arinsal ofereixen durant tot el cap de setmana un menú especial en el qual els bolets són els protagonistes.

Al no caure aquest any la diada de Catalunya en pont festiu, els hotels del país no han comptat amb una alta ocupació, tot i això, la fira d'Arinsal va comptar ahir amb alta assistència de turistes i de gent del país, consolidant així aquesta fira com una cita anual més, segons va explicar Coromines. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT