PUBLICITAT

Un expert diu que Andorra pot comerciar mel de qualitat

  • 15 persones assisteixen al curs d'apicultura ecològica
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Assistents al curs a la seu de l'associació de ramaders, ahir. Foto: ANA / D.P.

El primer curs d'apicultura ecològica, que organitza l'Associació de Pagesos i Ramaders conjuntament amb Apicultors Ecològics Associats (AEA), va congregar ahir una quinzena de persones, totes amb motivacions diferents: des d'apicultors experimentats fins a gent que vol iniciar-se en el món de l'apicultura. L'encarregat de fer les classes és Jaume Cambra, un experimentat apicultor professor de Botànica a la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona i vicepresident d'AEA. El curs, que va començar ahir, té una durada de 16 hores impartides en quatre sessions formatives. Cambra ha reconegut que els Pirineus és el lloc ideal per a fer apicultura ecològica i que Andorra hauria d'aprofitar per produir mel a nivell comercial, ja que podria ser d'excel.lent qualitat.

L'apicultura ecològica és una alternativa a la convencional que ha despertat molt interès entre el sector. És un mètode de producció mitjançant el qual no es fan servir productes químics i s'obtenen productes lliures de residus alhora que es pensa més en l'abella i no en la producció massiva de mel.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT