PUBLICITAT

López es presenta sense ritme però confia en estar llest aviat

  • «Sent honest, ara no estic al nivell de sempre, però no crec que em costi gaire», assegura el base
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Solana i Dani López, ahir abans de la presentació a la seu del club Foto: ÀLEX LARA

Dos mesos parat són molts mesos, però Dani López, el nou base que ahir va presentar el BC River MoraBanc per substituir la baixa per lesió de Thomas Schreiner, confia en el seu potencial per posar-se al nivell dels seus companys a curt termini. «Sent honest, ara no estic al nivell de sempre, però no crec que em costi gaire», assegura el base provinent de l'Halcones de Mèxic i que ha signat fins a final de temporada amb el club andorrà.

López ha vist aquesta temporada només tres partits dels andorrans. El que es va jugar contra el Ford Burgos en la primera fase de la lliga regular, el de la Copa Príncep i l'últim al Poliesportiu contra el Melilla. «La manera de jugar de l'Andorra és amb molt de ritme, i això és el que li va bé», va afirmar ahir durant la roda de premsa de presentació a la seu del club. «És un equip que corre molt d'una part a altra del camp, però també en estàtic i amb molta intensitat al darrera en defensa». El ben cert és que aquest ritme ara és lluny del seu, i no ho amaga: «Em falta una mica de ritme i sensacions, però no sóc un jugador a qui li costi adaptar-se a nous equips».

El base, de 31 anys, que va assolir l'ascens a la Lliga Endesa amb el Ford Burgos, assegura tenir «l'experiència» d'haver estat en situacions «similars a les que passarà aquest equip», com és lluitar per l'ascens de categoria. En tot cas, però, el club és a l'espera del trànsfer per poder comptar amb ell, si el tècnic Joan Peñarroya ho considera oportú, al matx de divendres contra el Quesos Cerrato Palencia.

«El més important» de la seva incorporació a Andorra, segons va dir, és perquè l'objectiu del BCA «quadra amb el meu, que és ascendir». «Crec que l'equip és en una línia molt bona, però resten dos mesos i espero ajudar», hi va afegir. Després d'aquests dos mesos, el dubte que hi haurà amb la majoria de la plantilla respecte a si tindran o no continuïtat en el club. «Té contracte fins final de temporada», va ressaltar ahir el director general del club, Francesc Solana, que amb tot va deixar la porta oberta, com és habitual, depenent dels interessos compartits i, sobretot, del rendiment del base: «Conèixer-lo li donarà cert avantatge per quedar-s'hi». Això sí, sempre que acabi agradant el que pugui aportar en aquest temps.

PALÈNCIA: «DECISIU PERÒ NO DEFINITIU» / El pròxim compromís del River MoraBanc, el Quesos Cerrato Palencia, divendres a les 21.00h des del pavelló Marta Domínguez, és ara per ara el partit més important de la fase regular. Els andorrans sumen una victòria més que els palentins, i un triomf de l'equip de Joan Peñarroya significaria un pas de gegant en l'objectiu de l'ascens directe a la Lliga Endesa. Preguntat al respecte, Solana va dir que era «un patit més de la lliga regular», destacant que la idea de l'equip en aquesta visita a Palència ha de mantenir «la nostre línia, sent nosaltres mateixos». «Segurament és un partit decisiu», va continuar el director general, «però no definitiu». Solana va destacar que, després de la victòria del BCA en la Copa Príncep, «segur que ens tenen ganes i que ens estaran esperant».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT