PUBLICITAT

La Font Blanca comptarà amb Jornet, Reichegger i Antonioli

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Jornet, en una cursa del 2012 a Arcalís, camí de la Font Blanca. Foto: ÀLEX LARA

L'esquiador espanyol Kilian Jornet, onzè del rànquing, i els italians Manfred Reichegger i Robert Antonioli, que ocupen el segon i el tercer lloc mundial respectivament, participaran en els Campionats d'Europa de la Font Blanca, A Vallnord (Andorra), del 13 al 16 de febrer.

L'elit mundial es reunirà a Vallnord en un esdeveniment de referència internacional. No faltaran a la cita els catalans Kilian Jornet i Marc Pinsach, que ocupa la dissetena plaça, però on sobretot els ulls seran en els andorrans Ludovic Albós, Ferran Vila i Jordi Solé. A més, entre els 200 atletes de 13 països diferents que competiran en aquest campionat, consten els dos italians que formen part del top 3 mundial, Manfred Reichegger i Robert Antonioli.

En dones, Sophie Dusautoir serà una de les favorites, mentre que també hi haurà la jove Inka Bellés i la resident Maria Fargues. Divendres, Arinsal acollirà la primera prova, la Vertical Race, mentre que diumenge tindrà lloc la cursa Individual a Arcalís. Dissabte, l'Open.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT