PUBLICITAT

El River MoraBanc aconsegueix fitxar el desitjat Dani López

  • Company de Jesús Fernández a l'Halcones mexicà, ha rescindit contracte i signa fins a final de curs
IVÁN MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Dani López ?blau? marca Pérez en l'últim duel 2012-2013 a El Plantío Foto: ÀLEX LARA

el River MoraBanc s'ha sortit amb la seva i ha pogut fitxar l'home que encapçalava el llistat de reforços per tapar el forat del lesionat Thomas Schreiner. Es tracta de Dani López, un vell conegut per a l'afició tricolor perquè la temporada passada era el director d'orquestra de l'Autocid Ford Burgos. Aquest curs havia emigrat a Mèxic per jugar a l'Halcones de Xalapa mexicà juntament amb Jesús Fernández, l'altre regal per a Peñarroya en aquest 2014. Signa fins a final de temporada i ha escollit Andorra quan tenia opcions de jugar a l'ACB amb el Valladolid i diverses propostes més de l'Adecco Or.

Dani López és un base de 31 anys i 1,88 metres d'altura que per al tècnic tricolor «ha estat un referent en la LEB en els darrers anys». Els dos últims abans d'anar a Mèxic a a Burgos, anteriorment dos anys a l'ACB amb el Manresa. «Volíem algú que s'adaptés de seguida a la dinàmica de l'equip i ha valgut la pena esperar. Dani López és un jugador que coneix la lliga, els àrbitres i està acostumat a ser el referent en equips importants», va definir Peñarroya sobre el seu nou base.

Divendres hi ha, possiblement, el partit més important de la fase regular a la pista del Palència. Duel entre els dos primers classificats que si el guanya el River MoraBanc tindrà l'ascens directe gairebé a l'abast. I s'espera que Dani López sigui un més: «Esperem que aquesta setmana ens arribi el trànsfer. Amb Jesús [Fernández] no va haver-hi cap problema», va aclarir el director general, Francesc Solanda. De fet aquest matí passa el reconeixement mèdic, serà presentat oficialment i a la tarda realitzarà el primer entrenament amb els seus nous companys.

A nivell físic Peñarroya va avisar que li falta ritme de competició: «Fa dos mesos que no juga i no sabem com arriba. Però en cap moment ha deixat d'entrenar per tant el que li falta són minuts a la pista».

L'ASCENS DIRECTE, ¿COSA DE TRES? / La jornada passada els equips gallecs van perdre moltes opcions de lluitar per l'ascens directe. El Breo va caure a Burgos i el Corunya, a casa davant el Palència. Així doncs la part alta de la taula comença descartar rivals. El River MoraBanc lidera la taula amb un triomf més que Palència, dos més que Burgos, tres més que Oviedo i quatre més que els gallecs, quan falten vuit jornades. «Encara pot passar de tot», detalla Peñarroya, tot i que el títol de campió de la fase regular sembla ser cosa de tres.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT