PUBLICITAT

El Terror Xperience tanca portes sense haver complert amb les previsions

EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Un actor del Terror Xperience. Foto: ANA

El túnel Terror Xperience d'Encamp va tancar ahir les seves portes, després de dos mesos de funcionament, sense haver assolit les expectatives de visitants que s'havien marcat els seus promotors. El director de Gatzara Espectacles, Gerard Pifarré, va explicar que «estem satisfets perquè al públic li ha agradat molt», però va reconèixer que esperaven «més gent», i que potser s'hauria d'haver treballat abans la comunicació.

Pifarré va indicar a l'ANA que era un producte en primícia, que no s'havia provat abans i faltava rodatge artístic, i per això s'hi han hagut d'anar fent noves aportacions al llarg de les setmanes.

Pel que fa al nombre de persones que han assistit al túnel, les expectatives inicials eren arribar als 500 visitants diaris però finalment han passat un total de 2.000 en totes les funcions. El que sí que van detectar els organitzadors és que precisament en els darrers dies s'ha incrementat l'assistència, i justament aquest dissabte es van registrar 200 persones.

Els organitzadors lamenten que els hotels no els hagin donat més suport promocionant l'espectacle i oferint paquets de nits i entrada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT