PUBLICITAT

Els enamorats estan de fira

  • Sant Julià dóna el tret de sortida a la temporada aprofitant la festivitat de Sant Valentí
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Una parella amb la seva filla, ahir a la fira dels enamorats. Foto: ÀLEX LARA

La fira dels enamorats va donar el tret de sortida, ahir al matí, a la temporada de fires de Sant Julià de Lòria d'aquest 2014. Aprofitant la proximitat a la festivitat de Sant Valentí, que se celebra el proper divendres 14 de febrer, la parròquia laurediana va dedicar la primera fira de l'any als enamorats, i per això durant tot el matí es van repartir als assistents globus amb forma de cor.

El conseller d'Esports i Circulació i Aparcaments, Oliver Alís, va destacar que aquesta és la primera fira del 2014 i que s'emmarca en la política que desenvolupa la parròquia des de finals de 2012 de fer fires tematitzades. Aquest any s'ha decidit començar amb el mercat dedicat als enamorats per la proximitat a Sant Valentí i perquè «hem cregut que comercialment funcionaria». De fet, tot i que el temps ha estat una mica tapat «ha vingut molta gent i creiem que ha estat tot un èxit».

Pel que fa al nombre d'expositors, hi van participar un total de 75, dels quals molts van portat productes relacionats amb els enamorats, com pastissos de cors, talles de fusta amb formes romàntiques, i d'altres. No obstant, també es compta amb una part important dels estands que participen en totes les fires i que porten alimentació, roba, joieria o productes d'estètica, per exemple.

Segons va assegurar el conseller a l'ANA, el fet que cada vegada hi hagi més expositors que volen participar i que repeteixen en les diverses edicions mostra que les fires «funcionen» i que s'estan consolidant.

En aquesta ocasió, a més dels estands tematitzats, es van repartir globus amb forma de cors als visitants, i també es va comptar amb la participació de Laika, que va passejat gossos en adopció amb l'objectiu que s'enamoressin una mica d'ells i així poder trobar-los una família d'acollida. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT