PUBLICITAT

Els nervis passen factura a la debutant olímpica Soulié

  • Acaba 66a en l'esprint i queda fora de la persecució per sis posicions
EL PERIÒDIC
SOCHI

Periodic
Soulié, durat la prova de l'esprint, ahir. Foto: AGENCE ZOOM / VIANNEY THIBAUT

Els nervis i la tensió típics dels debutants li van jugar una mala, horrible passada, a la biatleta andorrana Laura Soulié. Ahir s'estrenava com a olímpica a Sochi amb la prova de 7,5 quilòmetres esprint i va fer la pitjor actuació del que va de temporada.

L'andorrana va finalitzar en la posició 66 i per tant no es classifica per a la prova de demà de persecució, a la qual hi accedien les 60 primeres classificades.

Soulié es va quedar a sis posicions però el cert és que és la primera vegada en aquest curs que no assoleix aquest objectiu. Havia estat 37a en la primera Copa del Món a Oesterlund, 30a a Hichfilzen, 42 a Le Grand Bornand, 47a a Oberhof i 49a a Antholz-Anterselva. Ahir va estar molt lluny de les seves possibilitats reals i arribava a la cita igual o millor de forma. «Això passa als Jocs. M'esperava molt més. Els dies abans em trobava molt bé i aclimatada, però avui [ahir per al lector] no puc explicar el que ha passat», va intentar argumentar ja acabada la carrera.

El cert és que ella ja notava a la línia de sortida que les sensacions no acabaven de ser les ideals: «Estava estressada, però pensava que era el bon estrès, el que necessites per estar concentrada i focalitzada», va rememorar. «Ho he donat tot, fins i tot tenia la bava, però no el ritme i la freqüència de sempre i per això estic decebuda, super trista i emprenyada però demà serà un altre dia i s'ha de pensar en positiu. He fet tot per arribar en forma i això m'ha d'ajudar per anar millor a la individual del pròxim divendres.

Soulié va acabar a poc menys de 20 segons de la 60a, la russa Ekaterina Shumilova, i a gairebé tres minuts de la guanyadora, l'eslovaca Anastasiya Kuzmina.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT