PUBLICITAT

Dusautoir repeteix podi en la cursa individual

EL PERIÒDIC
VAL DOMENICO

Periodic
Dusautoir, en el podi d'esprint Foto: ISMF

Sophie Dusautoir va tornar a refermar l'extraordinari nivell de forma que exhibeix actualment en la cursa individual de la Copa del Món de la Pitturina, disputada dissabte a Val Domenico (Itàlia). Igual que divendres en l'esprint, la referència tricolor femenina va pujar al tercer calaix del podi. a vuit minuts de la guanyadora, la francesa Laetitia Roux. Aquest és el tercer podi de Dusautoir en el circuit mundialista, amb la qual cosa és actualment segona en el rànquing de la vertical i tercera en la individual.

A causa de les intenses nevades, el recorregut es va reduir a 1.300 metres de desnivell, més curt que l'inicialment previst i amb gairebé tot en terreny forestal. Dusautoir va viure una carrera difícil, tenint en compte l'esforç del dia anterior en l'esprint i la fatiga acumulada pels desplaçaments generats pel canvi de dates de la cursa. «He hagut de lluitar durant tota la cursa; anava alternant de plaça fins que al final he pogut remuntar i arribar tercera. Estic molt contenta pel resultat», va manifestar.

La creu de la moneda va ser Inka Bellés. Divendres havia estat la 14a en la general i 5a sub-23, i ahir s'esperava molt de la jove corredora de la FAM, que ha demostrat ser igual de competitiva en el canvi de categoria que quan era júnior. A la individual de la Pitturina, però, va haver d'abandonar quan estava fent la primera pujada, a causa del trencament de material. «Estic decepcionada perquè mai agrada no acabar, però també són coses que poden passar», va explicar.

ELS NOIS, EN LA COPA D'ESPANYA / L'equip masculí també va competir, en la de la Copa d'Espanya. Dissabte. en la cronoescalada a Espot. el millor andorrà va ser Ludovic Albós amb un 5è lloc, Ferran Vila va ser 7è, Jordi Solé 10è i Xavi Areny 21è. David Pérez, del CTM, va ser el primer cadet i Sergi Casabella el 7è. En la júnior Jaume Planella va ser 5è i Euan Prieto 9è. Per últim, ahir, en l'esprint a Port Ainé, Albós va tornar a ser 5è i Solé sisè. Planella va ser el primer júnior i Casabella el segon cadet.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT