Sant Julià i Lusitans golegen i miren a 'semis'

• UE i FC Santa Coloma vencen per la mínima en l'anada de quarts i deixen l'eliminatòria oberta
  • 23-17 contra un rival directe de la zona noble
SANT JULIÀ DE LÒRIA / ALÀS

No van fallar els quatre grans en el seu debut en la Copa Constitució 2014, als quarts de final. Va haver-hi ple de triomfs dels favorits en el partit d'anada, tot i que amb matisos.

Lusitans i Sant Julià tenien els compromisos més assequibles i els van saldar amb sendes golejades (0-11 i 0-5, respectivament) que els deixen amb pràcticament els dos peus a semis. UE i FC Santa Coloma també van vèncer, però ho van fer per la mínima (1-0) i hauran d'esperar als 90 minuts que queden de la tornada per segellar la classificació.

El Lusitans s'enfrontava amb el filial de l'Encamp i va viure tot un recital de gols. Al minut 6 ja guanyaven els de Carlos Sánchez, El Maño, per 0-2 amb un gol de David de la Fuente en pròpia meta i un de Pedro. Abans del descans Luis i Bruninho ja havien mig encarrilat l'eliminatòria fent pujar el 0-4. En la segona part va continuar el monòleg del campió de Lliga amb un hat-trick de Cristian Martínez, dos gols més de Luis –que també va acabar amb tres– i un altre de Bruninho i Pedro, que van acabar amb un doblet.

El Sant Julià jugava contra l'altre Segona que segueix viu en el torneig del KO i li va endossar una maneta amb hat-trick de Varela –un dels gols va ser de penal– i dos gols més, obra de Kiko Girau i Edu Peppe.

Pel que fa als equips colomencs, la UE, defensor del títol, es va imposar al FC Ordino per 0-1 amb gol de Víctor Bernat al minut 62. El FC Santa Coloma va obtenir idèntic resultat contra l'Encamp gràcies a un gol d'Alejandro al minut 40.

Els partits de tornada dels quarts de final es jugaran el pròxim cap de setmana.