El VPC cau a Tarascó i obté un punt de 'bonus' defensiu

• 23-17 contra un rival directe de la zona noble
TARASCÓ

El VPC va rebre ahir un cop baix en les seves aspiracions de pujar de categoria. L'equip que dirigeix Dídac Martínez, amb un partit ajornat a casa contra el Cazeres –que es disputarà el pròxim 23 de febrer–, va caure al camp del Tarascó per 23-17 i malgrat haver sumat un punt de bonus defensiu, els tricolors comencen a distanciar-se de la zona noble de la classificació.

El partit, catalogat de derbi per la rivalitat que existeix amb el Tarascó, va ser igualat, maco, net i sense cap incident. Va començar mossegant el VPC, que mitjançant Reikaixvili va obtenir el primer i únic avantatge dels andorrans amb un assaig que va transformar Abelló, poc abans del quart d'hora de joc. Els locals, però, es van fer amb el control de l'oval i van aixecar el marcador abans del descans gràcies a una penalitat, dos drops i un assaig transformat poc abans del xiulet final. 16-7 al descans.

A la represa, Barkalaia passava a ser el xutador dels tricolors i una penalitat transformada per ell va fer pujar el 16-10. El Tarascó va respondre amb un assaig transformat al minut 62 que feia pujar el 23-10 i a vuit per al final, després de diversos intents, Abelló va poder salvar un punt amb un assaig que va transformar Barkalaia.