PUBLICITAT

Professionalitat i hospitalitat

  • Els participants posen punt i final al Congrés posant bona nota a l'organització andorrana H Gdansk pren el relleu i celebrarà la quinzena edició el 2018
C. GARNICA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto de totes les autoritats durant la cerimònia de clausura, ahir. Foto: TONY LARA

Alguns feien cara de poques hores de son, després d'una vetllada amb impressionant sopar que el xef Nandu Jubany va organitzar dijous al vespre per a 750 comensals. Però no van voler perdre's la clausura del Congrés, que va desenvolupar-se d'una manera similar a com es va desenvolupar la cerimònia d'obertura. Parlaments, ponències amb conclusions i finalment un toc artístic a càrrec dels ballarins de Líquid Dansa.

Un conjunt d'ingredients que van deixar un bon sabor de boca als assistents al Congrés. Ja saben situar Andorra al mapa i fins i tot propagaran la seva «gran professionalitat organitzativa i el bon tracte mostrat», tal i com va manifestar el secretari general de l'AIPCR, Jean François Corté. En línies generals, tot ha funcionat tal i com s'havia pronosticat.

Però a més a més de passar quatre dies agradables, la sensació és que s'ha fet feina. El president de l'AIPCR, Oscar de Buen, va mostrar-se «convençut» que el Congrés ha contribuït «a millorar la mobilitat dels vostres països».

La clausura també va servir per passar el relleu a la ciutat polonesa de Gdansk per a l'organització del XV Congrés, que tindrà lloc al 2018.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT