Dusautoir es queda a tres segons del podi de l'Sprint de la Pitturina

• La jove Inka Bellés finalitza 5a en la categoria espoir a 19s de la millor, i 14a de la general
ESCALDES-ENGORDANY

Dusautoir, ahir en la meta de la sèrie de la cursa Vertical Foto: ISMF

Quin gran moment de forma té Sophie Dusautoir. Ahir ho va tornar a demostrar en la cursa sprint de la Copa del Món de la Pitturina, als Dolomites italians. L'andorrana va finalitzar en la quarta posició a només tres segons del podi, i a 19s de la guanyadora, la totpoderosa Laetitia Roux, que guanya tot el que disputa. Així mateix, la delegació andorrana va estar complerta amb la participació també destacada de la jove Inka Bellés, que va finalitzar en la 14a plaça de la general i en la 5a de la categoria espoir, a 19s de la millor, la italiana Alessandra Cazzanelli.

Sophie Dusautoir va ser 4a i Inka Bellés 5a espoir a l'sprint dels Campionats del Món d'esquí de muntanya a la Pitturina, Itàlia. La competició es va desenvolupar en sèries eliminatòries de sis atletes. El traçat va ser una sortida en baixada, un tram a peu i un ascens en ziga-zaga fins al punt de sortida. Dusautoir, amb un temps de 4min 13s, es va quedar a només tres segons del podi. La francesa Laetitia Roux va ser la vencedora femenina amb un temps de 3min 54s, mentre que en homes l'alemany Rottmoser Josef es va imposar amb un temps de 3min 47s. Inka Bellés va finalitzar amb un temps de 4min 34s empatant amb la polonesa Anna Tybor, també de categoria espoir. Les competidores disputaran demà la cursa Individual.

LA COPA D'ESPANYA, PER ALS HOMES / L'equip masculí i els joves del CTM competiran en les modalitats Vertical i Sprint en les estacions pallareses (Espot i Port Ainé) acompanyats pel seleccionador nacional, Jacques Soulié. En aquesta competició hi havien de ser Dusautoir i Bellés, però el canvi de dates de la Copa del Món les ha obligat a ser a la Pitturina aquest cap de setmana. Els atletes ja han competit aquest any en Copa d'Espanya a la primera cita que va tenir lloc a la Molina i on Andorra va aconseguir cinc podis dels quals un 3er lloc de David Albós i una 4a plaça de Jaume Planella. Els nous integrants del CTM, els cadets David Pérez i Sergi Casabella, van obtenir respectivament unes prometedores 3a i 4a plaça en la seva primera competició.