PUBLICITAT

Crèdit de 483.000 euros per millorar les carreteres

P. G.
ANDORRA LA VELLA

El Consell de Ministres va aprovar ahir un crèdit extraordinari de 483.000 euros de caràcter urgent per afrontar millores de la xarxa viària de tot el Principat. En concret, segons va anunciar el portaveu del Govern, seran 12 actuacions les que es preveu que s'iniciïn arreu de les carreteres del país. Aquestes obres suposaran un arranjament de les vies, que tenen diferents punts fets malbé.

Per altra banda, Bruno Bartolomé va aprofitar la compareixença d'ahir per informar que les obres de la carretera espanyola N-145 d'accés al Principat s'enllestiran al 2012. Aquest retard ja s'esperava amb la dràstica retallada d'inversió pública anunciada pel president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, en la qual inclou l'actual reforma de la carretera N-145, a banda de les moltes millores pendents a la N-260, coneguda també com a Eix Pirinenc.

El ministre espanyol de Foment, José Blanco, va asseverar que, "amb caràcter general, totes les actuacions tant de carreteres com de ferrocarrils patiran un retard mitjà d'almenys un any respecte als terminis d'execució". Això inclouria la millora dels accessos a Andorra i la variant de Gerri de la Sal.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT