PUBLICITAT

Flipy d''El Hormiguero' obrirà la programació cultural de la Seu

  • 35 activitats tindran lloc des del mes de febrer i fins el juny
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
Flipy en el popular programa de la cadena Antena 3 Foto: EL PERIÒDIC

El famós personatge del programa televisiu El Hormiguero, Flipy, obrirà el pròxim dijous, a les deu de la nit, al Teatre Cinema de Guiu, la programació cultural de la Seu d'Urgell que elabora l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament, juntament amb agents culturals de la ciutat.

Flipy portarà un espectacle de monòlegs divertit, sorprenent, irònic i hilarant a través del gènere Stand Up comedy que aquest còmic, actor, monologuista, guionista i productor porta ja més de deu anys cultivant.

Aquest espectacle és una de les 35 activitats culturals que tindran lloc des del mes de febrer i fins el mes de juny recollides a l'Agenda Cultural que van presentar el regidor de Cultura, Jordi Martin i el responsable de l'Àrea de Cultura, Albert Galindo. En aquesta presentació es va posar de relleu la programació estable de teatre, tant per adults com per a les famílies, i la programació musical, elaborades per l'Àrea de Cultura.

Martin va remarcar la importància de les propostes culturals organitzades per entitats municipals com la Biblioteca Sant Agustí, l'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat, l'Escola Municipal de Música, així com les organitzades per altres agents culturals com el CineClub, les exposicions de l'Aparador; l'òpera i ballet que ofereix el Circuit Català de Cinema Digital; o l'oferta musical del Pub FM «que fan una mica més àmplia i rica l'agenda cultural, tot aportant més diversitat pel que fa a cinema, música i espectacle, per a tots els públics». Martin va subratllar que «aquesta complicitat i combinació entre l'esfera de l'administració pública i la iniciativa privada és molt interessant i necessària a l'hora d'oferir una programació cultural de qualitat».

La programació estable elaborada per l'Àrea de Cultura ofereix sis propostes que van del teatre per a adults, al teatre familiar, passant per la música en directe.

Pel que fa al teatre per adults, a més a més de l'actuació de Flipy, també hi ha programades les obres Red Pontiac amb Sala Trono 10 (espectacle vinculat als actes commemoratius del Dia de la Dona) el dijous 6 de març; i Hotot a càrrec de Cascai Teatre el dijous 10 d'abril.

El teatre familiar presenta dues propostes com són El que ma queda de Teatre. «Puig i Fontanals carters professional» amb Teatre Fam, per dissabte 8 de març; i Sense solta de Teatre Mòbil el dissabte 29 de març.

La música la portarà el grup de pop rock independent La Iaia que presentaran el seu segon disc On és la màgia?, el divendres 28 de març; Jesús Acebedo que oferirà un solo amb 16 peces per a piano, el dissabte 19 d'abril; i Gemma Genazzano i Joe Scott que oferiran un concert de soul-jazz el dissabte 26 d'abril. Tots tres concerts tindran lloc a la sala Sant Domènec de la Seu.

Entrades / Per tercera temporada consecutiva, l'Ajuntament de la Seu d'Urgell segueix apostant per facilitar la compra d'entrades de manera més assequible per a totes les butxaques amb l'objectiu que tothom que ho desitgi pugui gaudir de tots els espectacles de pagament que s'ofereixen.

En aquest sentit, cal destacar l'oferta de 20 entrades 2x1 que permet comprar dues entrades al preu d'una sola durant 30 minuts, de les 21 a les 21.30 hores a la taquilla el mateix dia de l'espectacle o concert.

Una altra opció és la que ofereix la compra d'un abonament per 20 euros i que permet assistir a quatre espectacles: les obres de teatre Red Pontiac i Hotot; i els concerts de La Iaia i de Gemma Genazzano i Joe Scott.

També hi ha descomptes per a estudiants, per a persones majors de 65 anys, per aturats i per a socis del TresC.

Les entrades es poden adquirir de manera anticipada a Turisme Seu (Espai Ermengol) o a l'oficina de turisme del Consell Comarcal de l'Alt Urgell.

Actes de Carnaval / Paral·lelament, els actes de celebració del Carnestoltes com les activitats programades per commemorar el Tricentenari a la Seu d'Urgell (no inclosos en aquesta agenda d'activitats) es faran conèixer en el seu moment a tots els urgellencs a través d'altres canals de comunicació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT