PUBLICITAT

Marín diu sí a Sochi

  • Després de l'estada a Val Thorens i tot i les molèsties, serà als Jocs per «donar el meu màxim actual»
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La delegació, amb esportistes, tècnics i autoritats, ahir durant l'acte d'hissada de bandera, amb la banderera a la inauguració d'avui, Gutiérrez, al mig Foto: FAE

Primer a través del seu compte de Facebook i després reafirmada la notícia per part de la Federació Andorrana d'Esquí, ahir es va conèixer la decisió definitiva de Lluís Marín respecte a si anar o no als Jocs de Sochi. L'andorrà, finalment, ha decidit viatjar a Rússia a competir, i ho farà «a donar el meu màxim actual», segons anunciava, tot i que encara pateix molèsties a l'espatlla. L'estada a Val Thorens sembla haver estat molt profitosa, on ha tornat a recuperar sensacions, i tot i que no estarà al 100% a la cita olímpica, Lluís Marín és Lluís Marín.

Nova il·lusió per a Andorra amb el sí del surfista de neu a ser a la cita olímpica. Hi havia dubtes perquè el seu estat físic no és l'idoni i sobretot perquè l'anímic tampoc no ajudava després de la desfeta de la doble cita de la Copa del Món a Arcalís on no va poder participar per una caiguda durant els entrenaments com a conseqüència de la qual es va destrossar l'espatlla. Finalment, l'estada tocant neu a Val Thorens d'aquesta setmana, allunyat de la pressió d'Andorra i de tot el que genera Marín al seu voltant, la decisió ha estat participar als Jocs. L'andorrà viatjarà a Sochi el dia 10 amb el seu tècnic, Pere Goicoechea.

«L'espatlla em molesta bastant surfejant i per si fos poc estic en procés gripal cosa que m'ha dificultat el dia d'avui –per ahir–», va assegurar l'esportista, que hi afegia: «Exhaust però en el fons content ja que finalment he decidit que aniré (als Jocs)». Carles Visa, director tècnic de la FAE, va comentar al respecte: «Les proves han anat bé, tot i que les molèsties continuen. Creiem que podem competir i fer-ho el millor possible».

HISSADA DE BANDERA A SOCHI / Ahir la delegació andorrana va viure la cerimònia d'hissada de bandera, prèvia a la inauguració que tindrà lloc aquest vespre a la ciutat russa, al voltant de les 17.30h d'Andorra. A l'acte hi van assistir els esquiadors Kevin Esteve, Marc Oliveras i la banderera Mireia Gutiérrez, a més de directius com el president de la FAE, Albert Coma, el president del COA, Jaume Martí, o el secretari d'Estat d'Esports, Jordi Cerqueda.

AHIR, ENTRENAMENTS DE DESCENS / L'equip d'esquí alpí va continuar ahir amb els entrenaments de descens. HI van ser Kevin Esteve, Marc Oliveras i Mireia Gutiérrez. Gutiérrez, que no competirà en descens, sí que ha d'entrenar un mínim de tres descensos perquè aquesta prova forma part de la supercombinada.

XAVI FERNÁNDEZ, ALS JOCS PARALÍMPICS / Paral·lelament a les notícies dels Jocs que comencen avui, l'esquiador paralímpic Xavi Fernández representarà Andorra als Jocs Paralímpics que tindran lloc del 7 al 16 de març també a Sochi. Fernández ha rebut una invitació per poder participar-hi.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT