PUBLICITAT

Soulié, «la millor de tota la federació» aquesta temporada

  • La biatleta il·lusiona en els seus primers Jocs Olímpics després de ser 9a a la Copa del Món de Ruhpolding
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Laura Soulié és la biatleta andorrana que ha posat el seu esport, no massa conegut, en l'actualitat del país. Ho ha fet a base de resultats, on destaca principalment la 9a posició que va assolir a la Copa del Món de Ruhpolding, en la prova de 15km individual. «Ha estat la millor de tota la federació», assegura Carles Visa, director tècnic de la FAE, que afirma a més que «ja ho anava anunciant».

Aquests Jocs de Sochi seran per a Soulié la seva estrena olímpica. Ella era a la llista d'espera per poder ser-hi, però era la primera, així que des de fa dues setmanes només que sap que tenia bitllet. En el camí, la seva lluita en la Copa del Món li ha donat satisfaccions com la de Ruhpolding, però també algunes decepcions, com la 47a plaça a l'sprint d'Oberhof, o l'última cita, a Antholz-Anterselva, on va estar malalta i va acabar amb una 49a posició i una renúncia per poder preparar millor els Jocs.

«Ha fet molt millor que els objectius que havíem marcat per ella», confirma Visa, tot afegint-hi: «Està fent els deures». Ara Sochi se li presenta com una oportunitat per competir i intentar fer un gran paper, perquè com recorda Visa, en aquesta cita el nivell serà similar al de la Copa del Món on ella batalla habitualment, però amb unes medalles en joc.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT