PUBLICITAT

Els organitzadors de la Vuelta qualifiquen de reeixida l'etapa d'Andorra

  • La repercussió mediàtica va arribar a 200 canals de televisió
  • La participació ciutadana reforça la tornada per a l'any vinent
P. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El públic anima els ciclistes, al seu pas per Escaldes. Foto: ORIOL LLAURADÓ

Encara no es tenen xifres o valoracions de què ha suposat l'impacte econòmic per al Principat de ser final i inici d'etapes de la Vuelta Ciclista a Espanya. Tot i això, ahir Bruno Bartolomé va manifestar que l'Executiu fa una valoració molt positiva del pas de la Vuelta aquesta setmana per territori andorrà. Segons el portaveu del Govern, els mateixos organitzadors de la prova ciclista han felicitat Andorra per diversos aspectes, com és la seguretat i el bon tracte rebut pel sector hoteler. En aquest sentit, els organitzadors de la Vuelta han manifestat la voluntat d'un hipotètic retorn a Andorra d'aquest esdeveniment per a l'any vinent.

Pel que fa a la repercussió mediàtica, el portaveu del Govern va assegurar que l'etapa del Principat va ser retransmesa per 200 canals de televisió. A més, l'esdeveniment va ser seguit per un centenar de periodistes, que van estar acreditats i que es van traslladar fins al Principat. Bartolomé va destacar també l'alta participació ciutadana, i la col.laboració no solament de la Policia i dels agents de circulació, sinó també del sector hoteler que es va implicar en tot el desenvolupament de l'organització. Segons va manifestar el portaveu del Govern, els dubtes de la manca de participació per celebrarse el mateix dia de Meritxell van ser contestats amb l'alta assistència de públic, que, segons els mateixos organitzadors, va comptar l'etapa al seu pas per Andorra.

Amb una qualificació de "notable", tal com va expressar ahir Bartolomé referint-se al balanç d'èxit de la prova, s'espera que l'any vinent l'organització de la Vuelta compti de nou amb un traçat en el qual el Principat hi estigui inclòs. Bartolomé va voler agrair la col.laboració de tots els sectors implicats, i en una especial menció a l'hoteler, per participar de la mà en aquest esdeveniment, que, segons Bartolomé, encara "és prematur" quantificar la repercussió econòmica que hagi pogut tenir per al Principat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT