PUBLICITAT

El BC Andorra, preparat «per a un partit dur» contra el Melilla

  • Amb la Copa oblidada, l'equip s'ha entrenat amb tota la plantilla per rebre el conjunt de Wright
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Peñarroya, en la final de Copa Foto: TONY LARA

Després d'una setmana en què s'ha parlat molt de la Copa Príncep que el BC River Andorra MoraBanc va conquerir davant del Palencia, toca ara pensar en la lliga regular. És el gran objectiu de l'equip, i per això cos tècnic i jugadors només tenen una idea al cap: guanyar avui (21.00h, Poliesportiu) al Melilla Baloncesto. Joan Peñarroya va assegurar ahir que el seu equip, que per primera vegada ha pogut entrenar aquesta setmana amb normalitat i amb tots els efectius –a excepció de Thomas Schreiner, lesionat per mesos–, ha treballat a consciència davant d'un «partit dur» com el que espera davant del club on va fitxar el passat estiu Devin Wright, que torna al Principat.

«Ens hem de preparar per a un partit dur» contra un Melilla que, «com diu tothom», segons el tècnic andorrà, «no ocupa una posició que li toca pels noms que té, però que pot despertar». El capità andorrà, Pablo Sánchez, apuntava encara més: «No sé què haurà passat dins de la plantilla que fa que les coses no els hi funcionin». El ben cert, però, és que el Melilla de Devin Wright ocupa l'11a posició de la LEB Or amb només 6 victòries, i 11 derrotes, una xifra molt alta per a un equip que aspirava a tot a principi de temporada. «Tenen una gran capacitat individual», va concretar Peñarroya, i «talent ofensiu», hi va afegir, per concloure que el River MoraBanc, si vol assolit la 15a victòria de la temporada, haurà de posar «el nostre ritme».

Peñarroya creu que tenen alternatives per als equips que, al llarg de la temporada, ja intenten trencar aquest ritme que imposen els andorrans: «Tots els equips ho intenten, però nosaltres hem de ser nosaltres mateixos, des de la defensa, el rebot, anotar ràpid... No canviarem gaire, només en detalls defensius».

SEGUEIX A L'ESPERA DEL BASE / Preguntat Peñarroya per l'arribada d'un base que reforci l'equip, va insistir en què aquesta és mala època per fitxar jugadors i que a més «nosaltres no som el Barça o el Madrid». Va recordar que l'equip ha jugat «set partits de lliga amb només un base», però va deixar clar que la incorporació d'un nou director «que pugui ajudar» s'espera amb els braços oberts.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT