PUBLICITAT

Enxampat a Tàrrega un andorrà que anava a 185 km/h

  • Els Mossos van aturar el conductor de l'esportiu a la Seu d'Urgell
EL PERIÒDIC
TARREGA

Periodic
Imatge de la foto del vehicle andorrà que anava a 185 km/h. Foto: MOSSOS D?ESQUADRA

Els Mossos d'Esquadra van imputar el passat dilluns a un home de nacionalitat andorrana d'un delicte contra la seguretat en el trànsit per circular a una velocitat penalment punible. Anava a 185 quilòmetres per hora en un tram de la L-310 del terme municipal de Tàrrega on la velocitat màxima és de 90, per la qual cosa sobrepassava en 95 quilòmetres per hora el límit. Se'l va detectar poc després de dos quarts de vuit del matí, durant un control de velocitat que es va muntar al quilòmetre 7,5 de la via. L'home conduïa un vehicle esportiu, amb matrícula andorrana, i quan va veure que havia estat sorprès va evitar passar per la zona on hi havia l'agent que li havia de notificar la infracció, segons va informar ahir l'ACN.

Els mossos van donar indicacions a la resta de dotacions policials d'aturar el vehicle en cas de ser localitzat. En el dispositiu de recerca es va treballar coordinadament amb dotacions policials limítrofs a Ponent. El mateix matí, una dotació policial de la Regió del Pirineu Occidental va localitzar i aturar el cotxe infractor quan circulava per la N-260 a l'altura del quilòmetre 231, dins del terme municipal de la Seu d'Urgell.

Els agents van imputar al conductor un delicte contra la seguretat en el trànsit per circular a una velocitat penalment punible. El conductor haurà de comparèixer properament davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Cervera.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT