Ireneu Esteve assoleix els objectius a Val di Fiemme

VAL DI FIEMME

Ireneu Esteve va afrontar la seva participació als Mundials Júniors d'esquí de fons el passat divendres a Val di Fiemme (Itàlia). El corredor de l'Esquí Club la Rabassa-Naturlàndia va participar en tres proves diferents: esprint (1,5 km), en la qual va obtenir una 75a posició, Skiatló –10 km clàssic i 10 km lliure–, amb un 71è lloc i per acabar va fer de nou la prova dels 10 km clàssics en la qual va finalitzar en la 78a plaça, a 3min 51s del primer classificat, Roman Kaygorodov.

Esteve tanca els Mundials assolint els resultats marcats i amb una experiència acumulada de gran importància, pensant en futures competicions internacionals de pes.

MARXA BERET / D'altra banda, l'equip de pretecnificats de La Rabassa-Naturlandia va participar a la Marxa Beret en la distància de 10km dins el marc d'una concentració durant el cap de setmana a la Vall d'Aran, que va servir entre d'altres coes per preparar els Campionats de Catalunya, del proper diumenge.