PUBLICITAT

El BCA podrà utilitzar la samarreta tricolor a la lliga

  • L'equip rep el sí de la FEB i l'estrenarà la setmana vinent, a Palència
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Shaun Green i Marc Blanch, amb el trofeu de campions de la Copa Príncep i amb la samarreta tricolor Foto: TONY LARA

El BC River Andorra MoraBanc ja té el sí de la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) per utilitzar a la lliga la samarreta tricolor que el club va estrenar a la final de la passada Copa Príncep. D'aquesta manera, la vestimenta blanca, que era fins ara la segona després de la blava, passa a ser la tercera samarreta. L'estrena en la competició de lliga de la tricolor serà la setmana vinent i precisament a Palència, contra el Quesos Cerrato que va caure a mans dels andorrans en la final copera.

Després de la resposta positiva que ha obtingut el club per la samarreta tricolor que l'equip de Joan Peñarroya va vestir durant la final de Copa, el BC Andorra es va posar en contacte amb la FEB per formalitzar que pogués utilitzar-la durant el que resta de lliga com a segona samarreta. El sí de la FEB ja ha arribat, així que contra Palència, divendres 14, serà l'estrena a la lliga. D'aquesta manera, la samarreta i el pantaló blancs que eren fins ara la segona roba, passaran a ser la tercera, en cas d'haver d'utilitzar-se.

Fitxatges encallats / Mentre hi ha temps, el club andorrà continua esperant que es desencallin les negociacions que té obertes amb més d'un jugador per ocupar la posició de base. Novetats no hi ha, però la setmana es podria tancar amb bones notícies per a Joan Peñarroya.

ZENGOTITA ENTRENA AMB NORMALITAT / La setmana transcorre de manera tranquil·la en les sessions d'entrenaments del River MoraBanc, pensant en el partit de demà contra el Melilla Baloncesto. De fet, fins i tot Asier Zengotitabengoa, que encara no havia pogut entrenar amb regularitat i mantenint el ritme dels seus companys des de fa algunes setmanes, des del dilluns és en el grup amb normalitat i sense cap entrebanc. Avui l'equip torna a tenir doble sessió.

WRIGHT ESPERA «UNA BONA REBUDA» / En el partit de demà contra el Melilla en una nova jornada de la LEB Or (21.00h, Poliesportiu) es viurà el retorn de Devin Wright al pavelló de Govern. Ahir va parlar per a la plana web del seu club: «Espero tenir una bona rebuda en el Poliesportiu perquè allà sempre m'hi he sentit molt estimat pel públic». Wright, que va fitxar pel Melilla el passat estiu després de dues temporades amb el River amb qui va assolir l'ascens a LEB Or, va analitzar el conjunt de Peñarroya: «És un equip que juga molt al contraatac i que vol portar el ritme sempre. La clau és frenar aquest ritme i no deixar que juguin còmodes». «Tinc ganes de jugar contra els meus excompanys», hi va afegir.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT