PUBLICITAT

El desè aniversari del PS portarà Caldera a la capital

  • El socialista parlarà de fórmules progressistes per superar l'actual crisi econòmica
M. R.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Jesús Caldera. Foto: EL PERIÒDIC

El cap de Govern, Jaume Bartumeu, va informar ahir en el seu perfil de Facebook de la imminent visita del vicepresident executiu de la Fundació Ideas para el progreso i ministre de Treball espanyol entre 2004 i 2008 Jesús Caldera, amb motiu dels actes del desè aniversari del PS.

Des de feia mesos, el primer secretari del partit, Ferran Goya, havia estat anunciant la presència d'una destacada personalitat en el món de la política socialista a Espanya, tot i que el nom encara era una incògnita. Concretament, Caldera visitarà dijous el Centre de Congressos d'Andorra la Vella, a les 19 hores, per tal de protagonitzar una conferència que des del partit es va anunciar com a oberta a tothom qui vulgui assistir-hi.

LLARGA TRAJECTÒRIA
Caldera parlarà de les noves fórmules progressistes per assolir un futur millor en moments d'incertesa. En el currículum del socialista hi figura el seu càrrec de diputat per Salamanca des de 1986, així com el de secretari d'Estudis i Programes de l'Executiva Federal del PSOE des de juliol del 2008. A més, va coordinar els programes electorals del PSOE a les generals del 2004 i 2008.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT