PUBLICITAT

Cinc andorrans lluitaran a l'Europeu cadet-júnior de Portugal

  • La FAK enviarà la sub-21 Sandra Herver, que acaba de ser bronze a Madrid
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Sandra Herver arriba a l'Europeu en ser bronze sènior a Madrid. Foto: EL PERIÒDIC

El pròxim cap de setmana es disputa a Portugal el Campionat d'Europa de categories cadet i júnior de karate. En aquesta fita hi participa una nodrida representació andorrana, amb cinc karateques entre els quals destaca la jove Sandra Herver, que el passat cap de setmana va debutar a Madrir en una competició sènior i que ho va fer amb un resultat més que correcte, amb el bronze en la categoria de -60kg.

L'andorrana serà la punta de llança d'una delegació que completaran quatrre cadets. Herver serà en la competició -60kg de kumite dels sub-21, mentre que en cadets hi seran Silvio Moreira (kata), Daniel Maia (kumite, -52kg), Diogo Martins (kumite, -63kg) i Adrià Bartumeu (kumite, -70kg). L'expedició, a més, comptarà amb la presència del director d'arbitratge i àrbitre mundial, Luis Ignacio Gómez, així com el seleccionador nacional de karate, Manel Jodar. Aquest Europeu està organitzat per la Federació Europea de Karate (EKF), sota la supervisió de la Federació Mundial (WKF).

HERVER, LA PROMESA / El camí que està portant Sandra Herver els últims mesos l'estan convertint en la primera espasa del karate nacional, una vegada la renúncia de Tània Ribeiro a representar Andorra. Herver va ser bronze el passat cap de setmana a Madrid en el seu debut en la categoria sènior i després d'una actuació seriosa. El futur de l'andorrana està obert.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT