PUBLICITAT

La Seu és la nova Ciutat del bàsquet català del 2014

  • La primera activitat programada és una exposició
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Batalla amb els representants de la Fundació i de Castelldefels Foto: AJUNTAMENT DE LA SEU

La Seu d'Urgell serà durant tot aquest 2014 Ciutat del bàsquet català, després que el passat 31 de gener, es va fer el traspàs oficial del títol entre Castelldefels, que el va ostentar el 2013, i la capital de l'Alt Urgell. L'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, acompanyat pel president de l'AE Sedis, Antoni Ferraz, va rebre de mans de l'alcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, un quadre amb el que s'escenificava el relleu. A l'acte protocol·lari també hi va assistir Joan Fa, president de la Fundació Catalana de Bàsquet, entitat que designa la Ciutat del bàsquet català; i el vicepresident del Patronat d'Esports de Castelldefels, Marcos Soler.

En el moment de recollir el relleu, Albert Batalla va remarcar que «es tracta d'un nou repte organitzatiu per a la Seu d'Urgell que estic convençut que passarem amb bona nota, gràcies a l'impuls del club urgellenc Sedis Bàsquet». I va afegir que «la Seu d'Urgell pugui ostentar durant l'any 2014 d'aquest títol «és una oportunitat de participació dels urgellencs en un esdeveniment de ciutat, alhora també és una excel·lent oportunitat per ampliar el coneixement de la ciutat arreu del país». L'alcalde urgellenc va subratllar que «el bàsquet, i l'esport en general, ens situen com una destinació de turisme esportiu i aquesta nova fita, ens ajudarà a posicionar-nos millor».

Exposició /La primera activitat del programa de capitalitat és l'exposició 100 anys de basquetbol a Catalunya. Del pati al parquet que es podrà visitar a partir de dissabte que ve fins el 28 de febrer. La mostra de la Fundació del Bàsquet Català estarà instal·lada a la sala d'exposicions La Cuina del centre cultural Les Monges. Durant aquest mes, l'ajuntament presentarà el programa d'actes de commemoració de la Seu d'Urgell, ciutat del bàsquet català 2014.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT