PUBLICITAT

1.500 persones vibren amb els placatges a la neu

  • Poitrenaud, Albacete, Clerc, Fritz... Les estrelles de l'Stade Toulousain, grans atractius
EL PERIÒDIC
PAS DE LA CASA

Periodic
Foto:

L'experiment de Grandvalira d'organitzar una competició de rugbi a la neu va ser tot un èxit. 1.500 persones es van apropar al Pas de la Casa per veure en directe placatges sobre el blanc en un ambient tan original com únic, reforçat per la presència de figures de l'Stade Toulousain com ara Clément Poitrenaud, Patricio Albacete, Vincent Clerc, Florian Fritz, Yann David i Romain Millo-Chluski. Els cracks internacionals de la lliga francesa van ser un gels grans atractius per als espectadors, que van poder fotografiar-se amb ells i d'aconseguir tants autògrafs de rigor com van desitjar.

L'ambient va ser magnífic tot i la neu caiguda el primer dia, mentre que el diumenge el sol i les bones condicions meteorològiques van permetre viure l'esdeveniment amb tota comoditat des de peu de pistes. Bona part del públic present eren esquiadors francesos, tot i que també hi havia una gran representació del món del rugbi andorrà.

El torneig enfrontava a vuit equips formats per cinc jugadors en partits de setze minuts, dividits en dues parts de vuit. El terreny de joc, de 30 metres de llargada per 20 d'amplada, estava situat a peu de les pistes d'esquíi entre els conjunts participants cal destacar el combinat d'exjugadors de l'Stade Toulousain format pels ja històrics David Gérard, Michel Marfaing i Frank Belot, que van posar l'espectacle.

La final del primer torneig d'Snowrugby de Grandvalira la van disputar un conjunt integrat per una selecció de jugadors andorrans contra un combinat de l'Escola de Comerç de Toulouse. El resultat va ser de 2-1 a favor dels francesos, però l'important és que l'experiment va cuallar i per tant l'estació que dirigeix Núria Tarré pot plantejar-se viure una segona edició la pròxima temporada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT