PUBLICITAT

L'Enfaf acaba la primera volta sense cedir cap punt

  • L'equip de Joan Carles Ruiz és líder destacat i apunta a l'ascens
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
33Marina, pitxitxi de l'Enfaf. Foto: FAF.AD

La campanya del descens a la Segona Divisió Catalana de l'Enfaf està sent immaculada. Tal i com van les coses no hi ha discussió de què l'equip que dirigeix Joan Carles Ruiz té tots els números per tornar a ascendir a Primera. La jornada del cap de setmana passat va cloure la primera volta i les xifres parlen per sí soles: 14 victòries, 0 empats i 0 derrotes.

L'equip tricolor està invicte i no ha cedir cap punt. Obviament això fa que sigui líder destacat, amb 42 punts. A set setà el Sant Quirze de Besora, a qui l'Enfaf va derrotar la dues jornades a casa per 3-0. A Vuit està el Vic Riuprimer, contra qui es va aconseguir una victòria per la mínima (0-1) al novembre.

El conjunt andorrà mana també en altres parcel·les com la de gols a favor, amb 62 en 14 partits, que fan una mitja de 4,4 per cada un; i gols en contra, amb 8 encaixats i una mitja de 0,57. Tot això sense comptar la golejada per 8-0 contra el Puigreig, equip que s'ha retirat de la competició i que encara engreixaria més les estadístiques.

MARINA, PITXITXI AMB 24 GOLS / El millor equip del grup 4 de la Segona Divisíó femenina té també la màxima artillera, i una altra en el top-5. Marina Fernández comanda aquest apartat amb 24 gols en 13 partits, seguida per Maria Isabel Díaz (Gimnàstic Manresa) amb 21 en 15 i en el cinquè lloc i ha Teresa Morató, amb 13 gols en 14 partits.

dissabte, GOLEJADA A RIPOLL / L'Enfaf va tancar la primera volta el dissabte passat amb una nova golejada a Ripoll, per 0-6. Les golejadores van ser Sònia Carranca, Cèlia Lara, Pipi, Tere Morató, Sílvia Casals i Samantha Reyes. De la seva banda l'aleví infantil va obtenir una altra golejada, per 8-1 contra el Llerona al Prat del Roure.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT