PUBLICITAT

La fiscalia demana entre 5 i 10 anys per tres xinesos de la Seu

EL PERIÒDIC
LLEIDA

L'Audiència de Lleida jutjarà dimecres 5 de febrer tres homes de nacionalitat xinesa a qui se'ls va comissar, l'abril de 2010 a la Seu d'Urgell, 10 targetes de crèdit falses i un passaport xinès també fals. La fiscalia demana per un d'ells 10 anys de presó pels delictes continuats d'estafa, ja que va comprar al febrer 3 ordinadors valorats en més de 1.500 euros amb targetes de crèdit falses, i també de falsedat documental així com de tinença de targetes de crèdit falsificades.

Pels altres dos acusats, demana 5 anys de presó per a cadascun pel delicte de tinença de targetes de crèdit falses destinades al tràfic.

Segons la fiscalia, el primer acusat va comprar la tarda del 25 de febrer de 2010 en una botiga de la Seu d'Urgell un ordinador, una funda i un ratolí òptic per 606,2 euros i, una hora més tard, en una altra botiga, va comprar 2 ordinadors portàtils per un total de 936 euros. Aquests imports, que sumen un total de 1.542,2 euros els va pagar amb targetes de crèdit falses, presentant un passaport també fals amb el mateix nom que apareixia a la targeta.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT