PUBLICITAT

Aguareles Loan es proclama campió de Catalunya absolut

  • Amb només 15 anys, aconsegueix la victòria amb un cork 900 tail
EL PERIÒDIC
LA MOLINA I SERRE CHEVALIER

Periodic
Aguareles Loan executa un salt en el Català de freestyle, a la Molina. Foto: ÀLEX LARA

Carlitos Aguareles Loan complirà 16 anys el pròxim 2 de març i malgrat la seva joventut, el corredor de freestyle de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) es va proclamar campió de Catalunya absolut en aquesta disciplina, el dissabte passat a l'estació de la Molina.

Aguareles es va imposar en fer una gran actuació en un dia de difícils condicions meteorològiques, marcades per la boira i la poca visibilitat. Un cork 900 tail va ser prou per endur-se la victòria.

També hi va prendre part Pau Rabassa, qui també va ser el guanyador, ell en la categoria d'infants 1, seguit per Sergi Querol. En infants 2 va guanyar Roger Artigas, amb Víctor Gancedo en la segona posició.

SEGONA CE DE PALLÀS I RAMÉNTOL / Carmina Pallàs i Sara Raméntol, que divendres van debutar en Copa d'Europa d'esquí alpí a l'estació francesa de Serre Chevalier, dissabte van afrontar una altra cita del circuit del Vell Continent en el mateix escenari. De nou va ser un supergegant.

Pallàs, que en el debut havia fet el 65è millor temps sobre les 66 que van completar les dues mànegues –només 7 van abandonar–, va millorar el seu resultat tot i que de nou comptava amb un dels dorsals més baixos, el 72 i penúltim. Va acabar en la 54a i última posició de les que van acabar –van haver-hi 17 desqualificacions en la primera mànega–amb un crono d'1min 26,98, a 6,57s de la pirmera classificada, l'austríaca Mirjam Puchner. Pallàs va obtenir 92,84 punts FIS, molt lluny dels 65,81 que té actualment en aquesta disciplina.

Raméntol, que divendres havia estat la 59a, no va poder acabar la cursa i va ser una de les 17 desqualificades en la primera mànega. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT