L'Andorra deixa anar dos punts més a Vista Alegre

CASTELLDEFELS

El FC Andorra continua sense perdre i ja van set jornades, tot i que la majoria de resultats han estat empats i suma 11 de 21 punts. Ahir, en la visita a Vista Alegre, l'equip de Justo Ruiz va deixar escapar dos punts més tot i que va sumant i allunyant-se de la zona de descens directe, que ara està a quatre punts.. Va dominar contra el penúltim, va tenir nombroses ocasions de gol i no va passar del 2-2.

Tots els gols van arribar a pilota aturada. Els tricolors van dominar d'inici amb el permís d'un rival que van tancar files. Ludo va tenir un parell d'avisos però va fallar en la finalització i en la primera arribada del Vista Alegre, Carmona va marcar a la sortida d'un córner. Al 34 es va viure la situació al revès i després d'un córner tancat de Manolo, Barceló va marcar en pròpia meta. En la segona part Farcia va marcar el 2-1 de falta al 61 i Sebas, també de falta, va empatar al 85.