El CVA no troba el bon camí i ensopega amb el Vigo 2-3

Les dades són alarmants. El CV Andorra no acaba d'aixecar el vol i dissabte va perdre a casa davant el cuer de la Superlliga, el Club Vigo, que només havia guanyat un partit en el que portava de lliga i havia estat precisament contra els tricolors a casa.

Els gallecs de nou van superar l'Andorra al Poliesportiu, amb un marcador de 2-3. L'equip de Lluís Hillaire es manté novè en la classificació a quatre punts del VP Madrid, però continua sense segellar la permanència i porta ja nou partits sense guanyar.

El primer set va ser el de les ratxes i se'l van endur els tricolors per 25-23 després d'encaixar un parcial d'1-9 amb 8-7, i de 12,3 quan anaven 9-16. Al segon, però, els visitants van anar sempre en lleuger avantatge fins acabar 20-25. Al tercer i quart la igualtat va ser màxima: 25-23 i 24-26. Ja en el tie-break els visitants imposar-se 12-15.