PUBLICITAT

Progrés demana la dimissió de Rosa Fàbrega

  • Acusa l'alcaldessa d'actitud «dictatorial i d'abús de poder»
EL PERIÒDIC
LES VALLS D?AGUILAR

Progrés va denunciar ahir en un comunicat que l'alcaldessa de les Valls d'Aguilar, Rosa Fàbrega, «utilitza una situació d'abús de poder per poder beneficiar-se personalment dels lloguers d'una propietat del comú dels veïns», i va anunciar que portarà els fets a l'oficina antifrau de la Generalitat, i al Departament de Governació.

Progrés titllat de fet «insòlit» que un alcalde ocupi una propietat municipal «i es quedi els diners dels lloguers amb la seva família».

L'oposició també es queixa que l'alcaldessa prohibeix filmar el plenari, i que va expulsar de la sala al responsable d'una productora local

Progrés vol posar de manifest un fets «totalment insòlits en democràcia. Que un alcalde es negui a deixar lliure una propietat municipal, tal i com han disposat reiteradament els Tribunals de Justícia; i al mateix temps, segueix-hi beneficiant-se amb la seva família, de les rentes de la mateixa, uns 10.000 euros a l'any, a través de la societat Argestues, SL. És una actuació del tot inadmissible i reprovable moralment».

El dijous 30 de gener es va celebrar un ple, on es va posar a votació, a proposta del grup de Progrés, donar compliment a l'última sentència de l'Audiència de Lleida. Aquesta votació va obtenir un resultat d'empat. No va prosperar, pel fet que un dels regidors de l'equip de l'alcaldessa, malgrat ser part interessada, ja que és un dels llogaters de la finca, va participar en la votació. Un altra irregularitat que fa d'aquest procés una situació encara més increïble, segons Progrés, «és l'actitud passiva del secretari de municipal, que no adverteix a un regidor de les seves obligacions legals, d'abstenir-se en la votació per ser part directament interessada.

Per deixar constància de l'actitud «dictatorial i d'abús de poder de Fàbrega, cal observar els fets de prohibir la filmació d'un acte públic», afegeix l'oposició.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT