PUBLICITAT

Les G.Series, amb tot per decidir i el CAVA té la Copa d'Europa de cros

  • També hi ha futbol amb la tercera ronda de la Copa i el FCA, el Sant Julià de sala i el Club Vòlei Andorra
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El Mitsubishi Colt blau de Gerard de la Casa, la setmana passada durant la G3, al Grandvalira circuit del Pas Foto: PERE NUBIOLA

Les G.Series arriben a la quarta cita i l'emoció amb tot per decidir preveuen un dissabte de batalla de conducció al Grandvalira Circuit del Pas de la Casa. A la tarda d'avui hi ha cita en un Poliesportiu ressacós –després de la Copa Príncep de bàsquet– amb un partit de lliga del Club Vòlei Andorra contra el Vigo, i a Balaguer té cita el CE Sant Julià de futbol sala. Diumenge l'altre plat fort del cap de setmana: la Copa d'Europa de cros, amb la participació del Club d'Atletisme Valls d'Andorra (CAVA). A Andorra també hi haurà activitat en la Copa Constitució de futbol, amb l'entrada dels quatre últims de Primera en la tercera roda.

CURSES SOBRE GEL. DESPRES, GRACIA I ALBERTO PUIG EN LA G4

Cyril Despres, Cédric Gracia i Alberto Puig seran les grans atraccions en la quarta cita de les G.Series BPA 2014. Els dos primers prometen un vibrant espectacle. Tot un pentacampió del Dakar contra una icona mundial de la BTT s'enfrontaran en el novedós cara a cara ideat per l'Automòbil Club d'Andorra per aquesta edició: The Duelo.

Els dos residents francesos, amants de l'esport extrem, seran dos teloners de luxe per a una quarta cita que té encara tot per decidir. En la màxima categoria continua dominant Xevi Pons (Mini Cooper) amb 131 punts però David Arroyo, (Citröen C4 Evo III) li trepitja els talons amb 124. La lluita pel tercer podi està de la mà de Gerard de la Casa (Mitsubishi Colt) amb 93 punts, però també té altres candidats com ara Sintu Vives (Mitsubishi Colt) amb 89 o Oriol Ribalta (Peugeot Evo III) amb 88. La sal i el pebre aniran a càrrec d'Alberto Puig, ex pilot de motociclisme i responsable del programa de Dorna Sports Asia Talent Cup.

En dues rodes motrius hi ha una situació semblant: Ramon Plaus (Plaus Motorsport) té 129 punts i és el màxim candidat al títol però Joan Sala (Kars Bosch Car Service), amb 120, té encara opcions de capgirar la truita. Una mica més allunyat però també en posició de podi està Daniel Consuegra (Joves pilots ACA) amb 96 punts, però té la plaça amenaçada per Edgar Montellà (Joves pilots ACA), qui en té 95. Tot això, de les 14.00 hores en endavant.

ATLETISME

EL CAVA VA AMB SIS CORREDORS A L'EUROPEU

Una delegació de sis corredors del CAVA va sortir ahir amb destí a l'Albufeira (Portugal), on demà participa en la Copa d'Europa de cros per clubs.

Els integrants són Carles Gómez i Guillem Dalmau, que viuran la seva primera experiència internacional, a més de Toni Bernadó, Marcos Sanza, Manuel Fernandes Pita i el tècnic Joan Ramon Moya

Participen en aquesta competició els clubs campions de cros de cada país de la temporada 2013. En aquesta ocasió seran 19 clubs els participants, entre els que destaquen el campió vigent, l'espanyol Bikila Atletismo, els italians del G.S. Fiamme Gialle i els portuguesos del Benfica de Lisboa. De ben segur que la victòria final la disputaran entre aquests tres clubs.

A nivell individual els atletes mes destacats son els espanyols Alemayehu Bezabeh i Ayad Lamdassem (Bikila Atletismo), i l'italià Andrea Lallil (GS Fiamme Gialle). La puntuació de cada club s'obté sumant-se els punts de la posició individual dels 4 primers classificats, i el club campió es el que obté la puntuació mes baixa. La cursa, de 10.100 metres, es disputarà a les 12.40 hores.

VÒLEI

MÉS QUE TRES PUNTS CONTRA EL VIGO A CASA

El CV Andorra rep aquesta tarda (19.00 hores) el Vigo, cuer de la Superlliga i rival directe en la lluita per la salvació. L'equip d'Hillaire, en quatre per les lesions i les baixes, pot certificar la permanència virtual, ja que obriria un forat de cinc o sis punts amb el VP Madrid, massa per als equips de la part baixa.

 

FUTBOL SALA

VISITA A UN BALAGUER EN ZONA PERILLOSA

El CE Sant Julià necessita el triomf avui per no despenjar-se més de la zona alta i visita la pista d'un Balaguer necessitat (17.00 hores), que es troba en la zona perillosa i a tres punts del descens. Els locals acumulen dues derrotes seguides a casa i els lauredians porten dos partits sense vèncer a domicili.

 

FUTBOL

VISTA ALEGRE, UN CAMP ASSEQUIBLE PER SUMAR

El FC Andorra visita demà un camp (12.00 hores) propici per puntuar com és el del Vista Alegre, equip que no guanya des del 10 de novembre i que suma un punt en els darrers vuit. A Andorra hi ha la tercera ronda de la Copa amb l'entrada en competició de Principat, Encamp, Ordino i Inter d'Escaldes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT