PUBLICITAT

Pallàs i Raméntol debuten en Copa d'Europa amb temps correctes

  • Totes dues, amb dorsals alts, no baixen gaires posicions en la classificació d'un supergegant
EL PERIÒDIC
SERRE CHEVALIER

Ahir van debutar en la Copa d'Europa Sara Raméntol i Carmina Pallàs, en un supergegant disputat a l'estació francesa de Serre Chevalier. Ho van fer amb l'hàndicap de tenir dorsals alts que tampoc no van baixar gaire en les posicions de la classificació general.

Raméntol, amb el dorsal 61, va finalitzar la 59a a 4,60s de la guanyadora, la suïssa Corinne Suter, a més de sumar 67.35 punts FIS. L'andorrana va fer una primera part de dalt de la pista correcta, però va cometre una errada en l'entrada del mur, esquiant bé la part baixa.

Pallàs, que corria amb el dorsal 72, va acabar la 65a a 5,69s del millor temps i amb 81.89 punts FIS. Pallàs va mostrar un esquí «normal», segons el tècnic David Fillet, però en la part baixa ha estat pitjor.

També havia de fer Copa d'Europa de boardercross Maeva Estévez, a Colere (Itàlia). Però la surfera de neu andorrana i el seu tècnic, Jordi Font, van haver de tornar al Principat perquè les fortes nevades de la nit de dijous i les que es preveuen per aquest cap de setmana van obligar a suspendre la competició, que es trasllada al març, tot i que la data exacta està encara per concretar.

Per últim, Josh Alayrach va rebaixar punts FIS en un gegant a l'estació de Méribel. Alayrach, amb el dorsal 50, va marcar el 23è millor registre, a 2,37 segons del guanyador i va sumar 42,26 punts que milloren els 53,95 que té. Robert Solsona va ser el 32è i Arnau Puig el 44è, però cap dels dos va poder millorar la puntuació. Gabriel Barios i Xavi Salvadores no van acabar la primera mànega. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT