PUBLICITAT

La conducció nocturna, el gran atractiu del 39è Ral.li d'Andorra

  • La cita arrenca aquesta tarda (16.00) i finalitza passades la 1.30 de la matinada
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un dels vehicles participants de la temporada passada, al Coll d'Ordino. Foto: O. M.

Aquell que vulgui gaudir del millor motor té avui una cita amb la 39a edició del Ral.li d'Andorra, competició que tindrà com a gran atractiu la conducció nocturna que es realitzarà sobretot en la segona etapa, la qual arrencarà a les 20.45 i acabarà passades la 1.30 de la matinada. La primera etapa serà de 16.00 a 20.30 i totes dues seran tant al Coll d'Ordino --el recorregut clàssic-- i la Rabassa-la Peguera --la novetat. Així les coses, en total seran més de 300 km, dels quals 121 seran de velocitat.

L'Automòbil Club d'Andorra (ACA), organitzador d'aquesta ral.li, compta per a aquesta fita amb el llistat d'inscrits complert, ja que la xifra establerta de 60 participants es va tancar la tarda de dijous passat. Entre els noms que destaquen hi ha el de l'andorrà Joan Carchat, que defensa el seu títol, i el del català Josep Maria Membrado, el qual és sis vegades campió de Catalunya, que cor- rerà amb un Seat León Cupra.

VEHICLES CLÀSSICS A L'ABAST
Tothom que conegui el món del motor tindrà la possibilitat de tenir al seu davant vehicles clàssics que han marcat part de la història de l'automobilisme internacional. Al centre d'Ordino s'exposaran alguns dels vehicles que els col.leccionistes andor- rans mantenen intactes, com ara els casos del Renault 5 Maxi Turbo de Gerard de la Casa, el Ford Escort RS que va pilotar Ari Vatanen al 1980 en el Mundial, el BMW 535 de la família Vinyes que ha passat per mans del pare, la mare i el fill, o el Renault 5 Turbo 2, rèplica del que va pilotar en el seu moment el doble campió del món Carlos Sainz. Aquesta iniciativa existeix arran de l'interès del Ministeri de Turisme i del Ministeri de Cultura, els quals, juntament amb l'ACA, engeguen un projecte que té una intenció de continuïtat en les pròximes cites del món del motor que aculli Andorra en el futur. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT